Profender Spot On Cat 2x 1,12 ml

Běžná cena
714,00 Kč s DPH/ks
Ušetříte
714,00 Kč s DPH
Naše cena s DPH
0,00 Kč/ks
0,00 Kč/pipeta
Dostupnost
Do vyprodání zásob

Varianty

Velikost

Profender S je roztok k zevnímu použití proti vnitřním parazitům (oblým a plochým červům) u koček s hmotností 5-8 kg. Balení obsahuje 2 pipety.

Základní informace

Výrobce
Vétoquinol
Kód
PROFENDERCATL
Hmotnost
0,2 kg

Popis

Profender je jediné spot-on endoparazitikum, které usmrcuje všechny druhy střevních červů u koček. Profender je dokáže kontrolovat rychle, účinně a bez stresu a tím ochránit kočku i celou rodinu. Škrkavky, tasemnice, měchovci – Profender je zvládne všechny.

-Toxocara cati
-Dipylidium caninum
-Echinococcus multilocularis
-Toxascaris leonina
-Taenia taeniaeformis
- Ancylostoma tubaeforme

Profender zvládne všechny druhy červů jedinou a jednoduchou dávkou ve formě spot-on. Léčba, která nestresuje kočky – aplikace, která nestresuje chovatele. Profender obsahuje dvě účinné látky, které jsou rychle absorbovány kůží. První je Praziquantel – dobře ověřená látka s bezkonkurenční účinností proti všem tasemnicím. Druhou látkou je Emodepsid – nová účinná látka, která dokáže efektivně kontrolovat dospělce a rozdílná vývojová stádia škrkavek i měchovců.

POUŽITÍ
K ošetření ve formě spot-on potřebujete jen několik sekund.
Doporučujeme dodržovat následující jednoduchý návod k aplikaci:

Držte pipetu s uzávěrem nahoře, uzávěr otočte, sejměte a použijte opačnou stranu uzávěru k odstranění uzávěru pipety. Rozhrňte srst na krku při bázi hlavy kočky tak, aby byla viditelná kůže. Špičku pipety přiložte na kůži a aplikujte obsah přímo na kůži několikerým stlačením pipety.
Nanesení na bázi hlavy minimalizuje možnost kočky olízat přípravek. Aplikujte pouze na neporušenou kůži.

Nejezte, nepijte a nekuřte při aplikaci přípravku. Vyvarujte se kontaktu s místem aplikace, dokud je vlhké. Důkladně si umyjte ruce po aplikaci. V případě náhodného polití kůže umyjte místo okamžitě mýdlem a vodou. V případě náhodného zasažení očí je okamžitě vypláchněte velkým množstvím vody. Pokud kožní a nebo oční příznaky přetrvávají, nebo je přípravek náhodně pozřen, vyhledejte lékařskou pomoc a ukažte příbalovou informaci nebo etiketu praktickému lékaři. Zajistěte, aby děti nebyly v dlouhodobém intenzivním kontaktu (např. při spánku) s ošetřenými kočkami během prvních 24 hodin po podání přípravku. Těhotné ženy se musí vyvarovat kontaktu s Profenderem a při aplikaci používat ochranné rukavice.

Osoby, které Profender spot-on aplikují často (např. veterináři, profesionální chovatelé koček), by měly při aplikaci používat ochranné rukavice.

Vždy si přečtěte příbalovou informaci před použitím.

Parametry

Parametry produktu  Profender Spot On Cat 2x 1,12 ml

Velikost
L

Soubory ke stažení

Odkazy a videa

Komentáře

Hodnocení

Články