Royal Canin VHN Canine ANALLERGENIC Small

Naše cena s DPH
0,00 Kč/ks
Dostupnost
Do vyprodání zásob

Varianty

Balení

Royal Canin Anallergenic je speciální veterinární dieta pro dospělé psy malých plemen s potravinovou intolerancí. Vysoce hydrolyzované bílkoviny, nízký alergenní potenciál, čištěný škrob jako zdroj sacharidů, s kyselinou linolovou, malé granule.

Základní informace

Výrobce
ROYAL CANIN
Kód
RCVDCANANAS

Popis

Speciální dietní suché krmivo pro specifické potřeby Vašeho psa: Krmivo Royal Canin Veterinary Canine Anallergenic Small Dog je díky svému vyváženému složení vhodné pro psy malých plemen s potravinovými alergiemi nebo intolerancemi.

Royal Canin Veterinary Canine Anallergenic Small Dog poskytuje Vašemu čtyřnohému příteli vysoce hydrolyzované bílkoviny s čistými aminokyselinami, které snižují riziko alergických reakcí na jiné bílkoviny. K tomu jsou přidány vybrané sacharidy z čištěného dobře tolerovaného kukuřičného škrobu. Dietní krmivo je vyráběno s velkou pečlivostí, aby se zabránilo kontaktu s jinými bílkovinami nebo alergeny. Vysoce hydrolyzovaný protein obsahuje velmi krátké peptidy a čisté aminokyseliny, může snižovat riziko alergických reakcí. Purifikovaný kukuřičný škrob jako vybraný zdroj sacharidů. Kyselina linolová je esenciální mastná kyselina, může podporovat přirozenou kožní bariéru. Velikost granulí přizpůsobená malým čelistem se speciální recepturou, může podpořit péči o zuby.

SLOŽENÍ
Kukuřičný škrob, nízkomolekulární hydrolyzovaná péřová moučka (zdroj L-aminokyselin a oligopeptidů), kokosový olej, minerální látky, sójový olej, lignocelulóza, fruktooligosacharidy, čekanková vláknina, mono – a diglyceridy kyseliny palmitové a stearové esterifikované kyselinou citronovou, rybí tuk, živočišný tuk, měsíčková moučka.
Zdroj bílkovin: Hydrolyzovaná péřová moučka s nízkou molekulární hmotností (22,3 %).
Zdroj sacharidů: Kukuřičný škrob (46 %).

NUTRIČNÍ ADITIVA NA 1 KG
Vitamin A (30 000 IU/kg), vitamin D3 (1.000 IU/kg), železo (40 mg/kg), jód (3,3 mg/kg), měď (15 mg/kg), mangan (53 mg/kg), zinek (144 mg/kg), selen (0,33 mg/kg).
Technologické přísady: Antioxidanty.

ANALÝZA
bílkovina 20.0 %
tuk 15.0 %
hrubá vláknina 1.8 %
popel/popelovina 6.5 %
kyselina linolová 2.5 %

Parametry

Soubory ke stažení

Odkazy a videa

Komentáře

Hodnocení

Články